Juraj Sasko

podpredseda správnej rady ADMA  |  ADMA, Visibility    

About

Juraj začínal s online marketingom počas štúdia na Coventry University vo Veľkej Británii, odkiaľ sa dostal na pracovnú stáž do Španielska a následne do O2 na Slovensku.

V roku 2009 založil spolu s Radom Rohaľom digitálnu agentúru VISIBILITY, z ktorej sa postupne stala full servis digitálna agentúra s viac ako 50 pracovníkmi v dvoch krajinách. VISIBILITY je zakladajúcim členom ADMA, kde pôsobí na pozícii Podpredsedu správnej rady.

Okrem toho je externý lektor Google na Slovensku aj v Českej Republike, národný prezident neziskovej organizácie JCI pre Slovensko za rok 2015 a člen združenia Mladých podnikateľov Slovenska.

Aktívne sa zúčastňuje vzdelávacích podujatí, konferencií a píše do odborných časopisov na rôzne témy z oblasti online marketingu. Ako prvý v Československu spracoval tému online reputačného manažmentu v dizertačnej práci MBA na LIGS University v Prahe.

Aktuálne žije v Prahe, kde sa venuje rozvoju českej pobočky VISIBILITY a ich medzinárodným aktivitám.

Organizátori:

IAB Slovakia TheMarketers.biz živé

Generálny partner:

PMI

Hlavný partner:

Tatrabanka

Partneri:

contentfruiter Go 4 insights hyundai LJ Creatives studio pernod ricard Pilsner PS: Digital qexdigital VSE Wavemaker Zlavomat

Hlavný mediálny partner:

JOJ Expres

Mediálni partneri:

ecommerce bridge euroawk nubium MARKETERIS Pretlak robíme.it Strossle

Odborný garant:

Associácia Digitálnych Marketingových agentúr