Peter Janovský

Founder  |  REFERO.sk    

About

Už počas školy ho to lákalo k reklame a médiám a tak začal ako redaktor najpočúvanejšieho komerčného rádia – Rádia Expres.

Následne prešiel do sveta reklamných agentúr kde pracoval v agentúrach Lazar – Klostermann, VACULIK advertising, aMayer McCan Erickson, na pozíciách Account Managera aj Account Directora, kde spoznal veľa skvelých kreatívcov, copywriterov, grafikov, fotografov a bol súčasťou kampaní pre viac ako 20 rôznych klientov.

Neskôr na strane klienta pôsobil niekoľko rokov v IT segmente ako Marketing Manager, aj Head of Marketing v spoločnostiach Asseco Solutions a PREFIS.

Túžba priniesť na trh niečo nové, ho motivovala rozbehnúť projekt, v ktorom skĺbil svoje skúsenosti, kontakty a vášeň k rôznym médiám. Absolvoval kurz ADMA, Master of Digital Marketing, kde prvý krát predstavil Refero, ako nový typ content marketingovej služby tvoriacej autentický obsah na kľúč a platformu pre vzdelávanie marketérov.

Organizátori:

IAB Slovakia TheMarketers.biz živé

Generálny partner:

PMI

Hlavný partner:

Tatrabanka

Partneri:

contentfruiter Go 4 insights hyundai LJ Creatives studio pernod ricard Pilsner PS: Digital qexdigital VSE Wavemaker Zlavomat

Hlavný mediálny partner:

JOJ Expres

Mediálni partneri:

ecommerce bridge euroawk nubium MARKETERIS Pretlak robíme.it Strossle

Odborný garant:

Associácia Digitálnych Marketingových agentúr