Andy Krasny,

Senior Data Insights Lead, Facebook EMEA

Andy leads the analytics group for the SMB team for Europe, Middle East, and Africa. His team is tasked with understanding revenue drivers across the region and shaping business strategies for Facebook.

Before Facebook Andy worked as a management and economic consultant at Deloitte in London.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Alex Stil,

Chief Commercial Officer Wordwide, GroupM

Alex is known as a results-driven senior "digital" executive with unique combination of operational, digital and creative experience. Alex is widely recognized as a passionate digital pioneer and entrepreneur in the online media market.

Currently CCO at GroupM Connect where he is commercially responsible for al real-time media management activity in the group. Prior to this he was leading digital in the EMEA region at Mindshare combined with leading programmatic media globally. He started his career at GroupM in 2008 as COO Mindshare Netherlands.

Prior to joining Mindshare in 2008, Alex was CEO and co-founder of Reddion, the first online media agency in Europe, which was sold to WPP in 2007. With Reddion Alex worked for clients to develop their digital knowledge and assets and was overall responsible for all their digital campaigns. Clients Alex worked for are: Unilever, KPN, monster.com, ING, Dell and Kodak.  Next to CEO of Reddion Alex was in the same period also shareholder in Bloosem Media, a successful search engine marketing in the Netherlands. 

Alex started to work in the digital market in 1996 as managing director of Arthouse Multimedia, a subsidiary of Arthouse design & advertising. He and his companies have received numerous industry honors such as Spin awards, Amma; Agency of the year 2x, Dutch search engine marketing award, Dutch email marketing award and was nominated twice as online media man of the year.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Josef Šlerka,

Director, Social Science, Socialbakers

Josef je vyštudovaný estetik, doktorand informačnej vedy, šéf softwarového vývoja v spoločnosti Ataxo Interactive a učiteľ nových médií na Univerzitě Karlově.

Všetky jeho záujmy sa pretínajú v jednom bode: symbolickej analýze. Spôsob, ako človek žije symbolmi a ako tento svet analyzovať, mapuje ako vo svojich semiotických textoch, tak vo vývoji analytických nástrojov.

V súčasnosti sa preto Josef venuje predovšetkým strojovej analýze prirodzeného jazyka a najrôznejším aspektom sociálnych médií. Okrem vedeckej práce, zakladal prekladateľský časopis Plav, podieľa sa na organizácii festivalu českého jazyka Šrámkova Sobotka a je podpredseda akademického senátu Univerzity Karlovy.

Pozri v programePozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Rickard Lawson,

Country Manager, Strossle Norge AS

Rickard Lawson (44) is a business developer from Oslo, Norway. He’s worked with companies like Discovery Channel, Red Bull, Getty Images and Strossle.

His focus is on helping media companies and advertisers grow their business in a new environment, but still somehow manages to find time to go fishing…

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Peter Bakoš,

IT Project Manager, Adbee

Peter Bakoš má za sebou kódenie všetkého možného aj nemožného zo školských čias na Fakulte informatiky a informačných technológií STU. Neskôr sa venoval vývoju mobilných aplikacií v digitálnej agentúre Platform. Tam následne prešiel na manažérsku pozíciu, kde riešil klientov od Syndey až po LA.

Od leta 2015 sedí v Adbee, kde začínal ako IT project manager. Dnes má pod palcom celý developerský team (čo činí takmer 10 super-mozgov) a okrem toho vedie vývoj Adbee e-commerce riešenia a CMS. Aj vďaka nemu v Adbee vznikli projekty ako Slnečnice.sk alebo Kvantlasers.sk.

Medzi jeho záľuby patrí slovenský rap, dobrá whiskey a hľadanie riešení technologických problémov.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Evžen Cekota,

Professional Training & Coaching, On The Road Again, s.r.o.

Evžen Cekota učí a pomáhá lidem, aby získali to, co chtějí. Rychle, jednoznačně a elegantně. Specializuje se na psychologii a lingvistiku vlivu, přesvědčování, ovlivňování lidského myšlení a fungování nervového systému. Vytvořil přes 25 vzdělávacích programů, audiovizuální pomůcky a různé metody v této oblasti. Jeho zájmem a vášní je převádět nové vědecké poznatky do praktických technik pro byznys a osobní rozvoj. Spolupracuje s předními společnostmi v Čechách, na Slovensku a Evropě. Poskytuje také veřejné a online programy pro podnikatele.

Této oblasti se věnuje od roku 1992, nejdříve v oblasti public relations a korporátních komunikací. Od roku 2000 především jako školitel, kouč a konzultant.

Zajímá jej start up svět. Dva roky působil jako rezidentní kouč a trenér v akcelerátoru WAYRA.

Je přesvědčen, že každý člověk může posunout a expandovat svůj mentální manévrovací prostor, a tak zásadně ovlivnit i svůj život. Jen je třeba vědět, jak na to.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Andrej Csino,

Creative & Strategy Director, Core4

Andrej Csino študoval marketingovú komunikáciu a v reklame pracuje 16 rokov. Začínal ako Copywriter v agentúrach Mark/BBDO, Grade/TBWA, ešte počas vysokej školy sa stal spoluautorom jediného študentského projektu Doctors, oceneného na Zlatom Klinci.

Neskôr pracoval 3 roky ako kreatívny riaditeľ agentúry Lazar/Klostermann, ktorú aj rebrandoval a 4 roky ako Creative Teamleader v agentúre MUW Saatchi&Saatchi. Od roku 2010 pôsobí ako Creative&Strategy Director a partner v jednej z top slovenských integrovaných agentúr Core4. Pracuje primárne ako tvorca komplexných digitálnych stratégií pre najväčšie slovenské značky ako Orange alebo Slovenská sporiteľňa.

V priebehu rokov Andrej získal viaceré reklamné ocenenia na Zlatom klinci, Zlatej Pecke, New York festivale, Piaf festivale, Golden Hammer a Facebook Awards a ako porotca sa zúčastnil domácich aj zahraničných festivalov.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Tomáš Horváth,

Country Manager, CRIMTAN

Po viac ako 12 rokoch skúseností v marketingu a komunikácii sa v roku 2011 Tomáš rozhodol vybrať digitálnou cestou. Počas svojej kariéry vyvíjal a vykonával nespočetné množstvo PR a komunikačných stratégií pre mnohých korporátnych aj privátnych klientov. Jeho vášňou sú eventy a sociálne médiá, je tak trošku digitálnym fanatikom.

Tomáš sa Crimtanom zaoberá od počiatku roku 2012, zúčastnil sa mnohých medzinárodných konferencií, podujatí a workshopov a je majstrom networkingu a vyhľadávania nových príležitostí.

Programmatic považuje za filozofiu plánovania a nákupu online mediálneho priestoru, ktorá predstavuje cestu k efektivite. Uvedomuje si však, že technológia bez ľudského mozgu a profesionálnych skúseností neznamená nič.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Simona Krainová,

Simona

Simona Krainová je úspešná svetová topmodelka, moderátorka, herečka a podnikateľka. Jej tvár preslávili titulky prestížnych časopisov ako je americký a francúzsky Elle, Marie Claire, L’Oficiel, Madame Figaro, Biba alebo Cosmopolitan.

Spolupracovala s fotografmi veľkých mien medzi ktorých patrí Helmut Newton, Patrik Demarchelier, Bethina Rheims, Andre Rau, Albert Watson a Gilles Bensimon. Stala sa tvárou kampane na parfém Dune od Christiana Diora a tvárou kozmetických značiek Biotherm a L’Oreal.
 

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Pavol Kubán,

CEO SCR® group, Prezident ADMA, ADMA

Pavol Kubán zastáva funkciu CEO v celej skupine firiem, ktorá zahŕňa spoločnosti z oblasti fullservisovej reklamy, digitálneho marketingu, informačných technológií, designu a médií. Od roku 2012 pôsobí v Asociácii digitálnych marketingových agentúr – ADMA v pozícii Prezidenta a predsedu správnej rady.

Skupina spoločností SCR, v ktorej Pavol Kubán pôsobí od ich vzniku, poskytuje svojim klientom komplexné a inovatívne riešenia v oblasti integrovaného marketingu (ATL, BTL, DIGITAL, MEDIA ) a informačných technológií, prináša klientom nové biznis modely a zhodnocuje ich aktíva. SCR pôsobí na slovenskom, ale i španielskom trhu od roku 2006, zamestnáva viac ako 50 ľudí a pobočky nájdete v Bratislave, Banskej Bystrici a Barcelone.

Je zakladajúcim členom ADMA (Asociácia Digitálnych Marketingových Agentúr) a držiteľom certifikátov kvality ISO 9001 a bezpečnosti ISO 27001. V roku 2015 sa agentúra SCR stala národným šampiónom a získala prestížne ocenenie European Business Awards™ za excelentné biznis výsledky a progresivitu.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Filip Kuna,

Managing Director SK & CZ, Strossle

V online publishingu začal podnikať ešte na strednej škole. 12 rokov spolupracuje so Zoznam.sk, z toho 8 rokov šéfoval produktovému oddeleniu.

Momentálne riadi slovenskú a českú pobočku Strossle.com, content recommendation platformu zameranú na personalizáciu a native ads.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Martin Mác,

CEO, Zoznam

Martin Mác pôsobí od roku 2007 ako konateľ (CEO) jednej z najúspešnejších internetových spoločností na Slovensku- Zoznam, s.r.o., ktorá má vo svojom portfóliu viac ako 40 produktov. Na pozícii výkonného riaditeľa spoločnosti riadi viac ako 60 interných zamestnancov. Zároveň je aj konateľom spoločnosti Zoznam Mobile, s.r.o.

Kariéru v telekomunikáciách začal v roku 2003 v Slovak Telekome na pozícii Head of Team Planning&Reporting. Po dvoch rokoch postúpil na pozíciu Head of Department BI, kde pôsobil do roku 2006.

V rokoch 2010-2012 zastával funkciu Vice Chairman of the Board of Directors v spoločnosti Slovak Telekom a v rokoch 2012-2015 bol členom predstavenstva.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Zuzana Machová,

Vloggerka

15 rokov bola generálnou riaditeľkou zahraničnej kozmetickej firmy, riadila 3 krajiny s viac ako 150 000 ženami. V júni tohto roka sa rozhodla byť videobloggerokou a odvetdy majú jej videá desiatky až stovky tisíc zhliadnutí, nauspešnejšie z nich dosiahlo takmer pol milióna zhliadnutí. Už 36 rokov žije s jedným mužom, má dve deti a štyri vnúčatá. 

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Alexander Móži,

Chief Video Officer, Ringier Axel Springer

Marketér so 16 ročnými skúsenosťami v online. Aktuálne pôsobí ako Chief Video Officer v Ringier Axel Springer Slovakia a Azet - najväčšom multimediálnom vydavateľskom dome na Slovensku. Predtým viedol klientský servis v agentúre ZARAGUZA. Založil Hudobnú akadémiu Musicana, ktorá sa stala jednou z najväčších nezávislých hudobných škôl v Bratislave. 

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Michal Pastier,

Group Creative Director, ZARAGUZA Slovakia

Michal Pastier je nadšenec festivalu Burning Man, spolumajiteľ a kreatívny riaditeľ reklamných agentúr Zaraguza Bratislava, Zaraguza Praha a prvej slovenskej naming agentúry Big Name Theory.

V roku 2015 sa dostal na titulku magazínu Forbes Slovensko ako víťaz kategórie biznis 30pod30. Je tiež najmladším držiteľom prestížneho ocenenia FILIP za výnimočný prínos do slovenskej reklamy a prvým copywriterom zo slovenskej agentúry, ktorý získal ocenenie Cyber Young Lions z najprestížnejšieho festivalu reklamy na svete, Cannes Lions.

Vyštudoval Katedru marketingovej komunikácie UK v Bratislave a je členom združenia tvorivých pracovníkov v reklame, ADC Slovakia.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Štefan Polgári,

Managing Director, Lead Media

Zakladateľ affiliate siete DOGNET, ako prvej profesionálnej všeobecnej Slovenskej affiliate siete. Online marketingu sa venuje už viac ako 10 rokov. Má za sebou nie len sieť DOGNET, ale aj viacero menších výkonnostných projektov.

Radšej veci robí ako sa o nich rozpráva a stále tvrdí, že "DONE is better than PERFECT".

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Peter Šebo,

Founder & CDO, PS:Digital

Peter študoval na Ekonomickej univerzite v Bratislave, po škole pôsobil 4 roky v špecializovanom mesačníku Stratégie, kde prešiel od pozície web editora až po kreatívneho riaditeľa pre digitálne projekty vydavateľstva Sanoma Magazines Slovakia, neskôr Ecopress Magazines.
 
Je autor a spoluautor viacerých konferencií, ako napríklad Internet je sexy, prvej konferencie o mobilnom marketingu na Slovensku MMMMX – Mobilný marketing, MobileRulezz, InternetRulezz – All about Facebook. Takisto je spoluorganizátor národnej súťaže mobilných aplikácií v SR – AppsRulezz, či súťaže marketingových Facebook riešení - FbRulezz a ďaľších.
 
Peter pravidelne prezentuje na konferenciách, seminároch či školách a univerzitách. Vlastní a kreatívne vedie digitálnu marketingovú agentúru PS:Digital, ktorá získala viacero ocenení za digitálnu kreativitu, efektivitu aj PR.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Matej Tomašovský,

Performance Manager, Riesenia.com

Matej pôsobí v spoločnosti RIESENIA.com od roku 2014 a vďaka svojej svedomitosti a spoľahlivosti sa rýchlo vyšvihol na pozíciu Performance Managera. Má na starosti, aby sa exekúcia kampaní vykonávala v top kvalite a včas. Pri svojej práci čerpá zo skúseností s vysokorozpočtovými domácimi aj zahraničnými kampaňami, ktoré získal za svojho pôsobenia v spoločnosti Muziker.

Má množstvo certifikácií od Google a široký rozhľad o digitálnych médiách všeobecne. Je jednou z kľúčových osôb, ktorá v RIESENIA.com začala aktívne pripravovať koncept adaptívneho mediálneho plánovania, na základe ktorého vznikli mediálne kampane pre operátora 4ka.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Andrej Vallo,

TAM Director, TNS Slovakia

Andrej sa viac ako 20 rokov venuje prieskumu trhu a analýze dát. Pôsobil vo viacerých inštitúciách a firmách v súkromnom i verejnom sektore.

V TNS pracoval v rokoch 2002-2005 a znovu od roku 2013. Vedie oddelenie pre meranie sledovanosti televízie a venuje sa rôznym projektom v oblasti médií, internetu a digitálnych technológií.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Ivan Daško,

Founder & CEO, Grand Pano

Virtuálny marketér.
Venuje sa spojeniu vizuálneho  marketingu a  neuroamrketingu pomocou virtualnej reality.
Hlavné segmenty záujmu VR : Real Estate, Zdravotníctvo, Retail, Story-teling, education.
 
Zaoberá sa  vplyvom neuroplasticity na rozhodovanie človeka a aplikovateľnosť v marketingu.
Prinášame merateľné výsledky lebo „nedokonalosť mozgu je dokonalým marketingovým nástrojom“
Vytvárame pozitívne emócie ktoré spájame so  značkou klienta.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Josef Hlaváček,

Account Manager, Facebook EMEA

Josef Hlavacek works at Facebook EMEA in the sales department and is responsible for growing businesses in the region of Central & Eastern Europe and thus driving local economies.

Before Facebook, Josef worked at L'Oreal CZ/SK/HU as a product manager.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Ján Iľko,

Co-Founder, FaceMedia

Počas štúdia hospodárskej politiky na Ekonomickej Univerzite v Bratislave spoluorganizoval sériu open-air hudobno-športových festivalov. Po ukončení štúdia pôsobil v konzultačných spoločnostiach Accenture a PwC.

Online marketingu a obchodu sa venuje takmer 5 rokov. Začal v agentúre Wisible, kde sa zaoberal business developmentom a pracoval so spoločnosťami ako rakúsky IMMOFINANZ Group, TAURIS, alebo PALMA. Od roku 2014 pôsobil na pozícii digital account managera v spoločnosti Mayer/McCan-Erickson, kde zastrešoval online kampane pre značku Coca-Cola na českom a slovenskom trhu (napr. Česko-Slovenská SuperStar 2015). V roku 2014 zároveň spoluzakladal spoločnosť FaceMedia vyvíjajúcu face a body detection technológiu, umožňujúcu cielenú komunikáciu a získavanie spätnej väzby v digital OOH a v retaile. Vo FaceMedia má na starosti marketing a business develompent. V súčasnosti dodávajú svoje inovatívne riešienia partnerom a klientom v Severnej a Latinskej Amerike, Európe a na Blízkom východe.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Martina "Tina" Kmeťová,

Speváčka, Tina

Tina, slovenská speváčka, ktorá okrem hudby prijala výzvu aj na moderovanie projektov ako Česko Slovenská Superstar a Hlas Česko Slovenska.

Ak netrávi čas so svojimi deťmi, je v nahrávacom štúdiu, na pódiu, alebo pripravuje kontent na svoje sociálne siete.

Ako prvá verejne známa osobnosť Slovenska si vytvorila vlastnú mobilnú aplikáciu.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Matej Kolarovský,

Head of GroupM Connect, GroupM

V rámci online marketingu som aktívny viac ako 6 rokov. Vyrastal som na PPCkach v Etargete. Tu som sa aj prvýkrát dostal k pojmu programatický nákup.

Posledné 2 roky v rámci GroupM postupne objavujem všetky krásy a problémy, ktoré so sebou prináša programatic.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Richard Kondáš,

Performance marketer, ui42 digital

Richard navrhuje, realizuje a optimalizuje online marketingové kampane. Má skúsenosti s viac ako 50 klientmi z rôznych odvetví. Svoje cenné skúsenosti prenáša do návrhov, realizácie a optimalizácie marketingových kampaní. Zameriava sa na výkonnostný marketing, vždy sa snaží dosiahnuť pozitívnu návratnosť investícií na svojich projektoch. Rišo je vo voľnom čase vášnivý fotograf a turista.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Matej Lančarič,

Head of Mobile Marketing, Pixel Federation

Matej je Head of Mobile Marketing v spoločnosti Pixel Federation, ktorá je popredným tvorcom mobilných a desktopových hier a zamestnáva viac ako 200 šikovných herných vývojárov. Hry od Pixel Federation sa hralo už viac ako 50 miliónov ľudí po celom svete.

Udržuje dobré vzťahy s Google Play a Apple platform manažérmi a má pod palcom akvizíciu mobilných hráčov.

Pripravuje blog o mobilnom marketingu imho.digital a vo voľnom čase sa venuje analytike.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Pavol Magic,

Head of LBS Platform, Sygic

Pavol pracuje ako Head of LBS Platform pre Sygic, kde má na starosti nové zdroje príjmov, predovšetkým v oblasti dát.

Spoluzakladal a bol prezidentom ADMA – Asociácie digitálnych marketingových agentúr. Pracoval pre Etarget ako Head of Communications pre všetkých 9 krajín, v ktorých firma pôsobí. Predtým bol v PR agentúre Seesame, organizácii AIESEC, spoločnosti Dell a ďalších.

Medzi jeho klientov patrili firmy ako Motorola, Dell, Siemens, BenQ Mobile, Heineken Slovensko (značky Corgoň, Zlatý bažant, Kelt, Heineken), Henkel a mnoho ďalších.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Aleš Mlátilík,

CEO, Zľavomat

Aleš vyštudoval Vysokú školu ekonomickú v Prahe. Svoju kariéru začal v korporácii General Electric (GE), kde nastúpil ihneď po ukončení štúdia. Manažérske skúsenosti prevažne v oblasti financií získaval v rámci skupiny GE v Severnej Amerike, EMEA a v juhovýchodnej Ázii, kde pôsobil celkovo osem rokov.

V roku 2013 začal pracovať pre Slevomat Group, kde mal na starosti investičný manažment skupiny v Česku, na Slovensku, v Maďarsku, Litve, Estónsku a Lotyšsku. V roku 2014 prevzal vedenie portálu Zľavomat na Slovensku.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Boris Pršo,

TV Director, TV Markíza

Pozri v programePozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Tomáš Sroka,

Country Manager, Liftago

Tomáš začal podnikať už počas štúdii na Vysokej škole ekonomickej v Bratislave. Svojú prvú firmu tak založil v 19-tich rokoch.

Baví ho budovanie firiem a prinášanie projektov, ktoré menia/inovujú zaužívané zvyklosti v rôznych oblastiach.

Vybudoval Zlavomat na Slovensku a aktuálne riadi Liftago.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Ján Trangel,

Managing Editor, Zive.sk

Od roku 2005 pôsobí ako redaktor Živé.sk a MobilMania.sk. Vedie testovacie centrum týchto portálov a špecializuje sa na testovanie hardvéru – predovšetkým smartfónov, tabletov, notebookov a televíznych technológií. Rád píše aj o technológiách v automobiloch, virtuálnej realite a zaujíma sa o domáce i zahraničné startupy a inovácie. Spoluzakladal a takmer štyri roky pôsobil ako výkonný šéfredaktor magazínu AutoMoto.sk (dnešný Autobild.sk).

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Martin Woska,

Strategy Director and co-owner, TRIAD Advertising

Martin je kreatívny, strategický riaditeľ a spolumajiteľ TRIAD Advertising, jednej z najinovatívnejších reklamných agentúr na Slovensku a v Čechách. Okrem toho je prezidentom klubu najoceňovanejších kreatívcov Slovenska, ADC.

V Triade je zodpovedný za dva kreatívne tímy, pracoval pre značky ako O2, Pernod Ricard, Adidas, Rajo, Kofola, Tatratea, Veľkopopovický Kozel a mnohé ďalšie.
Je držiteľom vyše 40-tich kreatívnych, domácich aj zahraničných ocenení. Miluje synergiu medzi stratégiou a kreatívou a jeho veľká láska je práve digitálna reklama.
 

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn